Log in met je Aloova-account om je account en alle bijbehorende gegevens permanent te verwijderen. Gebruik je de app zelf nog? Dan kan dit ook rechtstreeks via Profiel → "Account verwijderen".
Als je bevestigt, verwijderen we direct en definitief:
Je account is verwijderd.
Al je gegevens zijn permanent gewist uit onze database.